Jauns gads, jauni izaicinājumi! (2019. versija)

Pēc ilgiem laikiem nolēmu, ka arī MediaBox.lv ir nepieciešams atjaunot. Pēdējo reizi tas bija 2013. gadā. Un kopš tā laika ir ļoti daudzas lietas un pakalpojumi mainījušies un paplašinājušies.

2019. gadā MediaBox.lv beidzot sāks piedāvāt tos pakalpojumus, kuri pēdējos gados bija inkubācijas procesā un kurus vēl nebiju gatavs piedāvāt: hostings, meklētāji, saistību grafi (graph QL/database), interneta veikali un rēķinu izrakstīšanas programmas, kuras varēs integrēt grāmatvedības programmās.

Jauni pakalpojumi

No vienkāršas WordPress mājas lapu izstrādes vietnes, sen jau sniedzu arī

  1. hostinga pakalpojumus;
  2. datu ievākšanas un apstrādes pakalpojumus (web crawling);
  3. rēķinu izrakstīšanas pakalpojumus (klienti jau kādu laiku rēķinus saņem no team.house);
  4. drīz tiks pievienota arī grāmatvedība, kur beidzot piedāvāšu rēķinu izrakstīšanas programmu internetā (jau notestējām ar dažiem tūkstošiem dažādu rēķinu ar visu rēķinu izsūtīšanu klientiem);
  5. meklētāji uzņēmuma lapā (līdzīgi kā Google, Bing, Yahoo, Yandex, …)

Tāpat mājas lapas jau dažus gadus turas uz tādiem interneta milžiem kā Google Cloud, Amazon AWS un piedāvājums tikai augs plašumā.

Procesu atomatizācija

Pateicoties nemitīgais pakalpojumu un risinājumu testēšanai un plašu (pus)automatizācijas procesu, joprojām šos visus darbus varu paveikt viens pats ar nelielu atbalstu no citiem.

Komanda

Pagaidām vēl nav, BET domāju pamazām esmu atradis cilvēkus ar kuriem vēlos kopā veidot projektus un kuri ir tikpat traki ideju attīstīšanā (un realizācijā).

Sākot ar 2019. vēlos, lai šis pulciņš ir lielāks, tādēļ, ja ir kādas prasmes, kas noderētu “interneta aģentūrai”, pievienojies pats vai iesaki savu draugu, paziņu, mammu, tēvu , māsīcu,… domu sapratāt. Īpaši dizaineri(s).

Te gan jāpiebilst, ka tas nav “darbs”, kurā tiek kāds pieņemts, bet vairāk kā ilgtermiņa projekts vai projekti.

Drīz būs vairāk rakstu, tādēļ iesaku sekot līdzi facebook lapai un twitter profila jaunumiem, kamēr būvēju jaunu mājas lapu, kas it kā ir uz WordPress, bet nav… (tas, lai paliek kādam nākamajam ierakstam!)

Autors: Rolands (MediaBox.lv)

WordPress PHP izstrādātājs. Programmēju interneta mājas lapas.

Rakstiet savu komentāru

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.